Events Calendar

Download as iCal file
Molenloop Rotterdam
Monday, 22. April 2019 12:00
Hits : 101

Op 22 april 2019 vindt de eerste editie van de Molenloop plaats! De Molenloop is een hardloopwedstrijd die plaatsvindt langs de Rotte in Rotterdam. De deelnemers lopen zoveel mogelijk rondjes van 5km. Zo is de Molenloop een hardloopwedstrijd voor iedereen. Ben je een fanatiek sporter die bijna 20km loopt? Net begonnen met hardlopen en wil je je eerste 5km uitlopen? Wil je gezellig met een vriend of vriendin genieten van de route? Het kan allemaal! De loop is voor jong en oud, student of niet student, roeier of geen roeier!

Na afloop van de wedstrijd is er op het terrein van Skadi Rotterdam een hardloopfestival waar de hardlopers en toeschouwers kunnen genieten van een lekkere lunch, een goede kop koffie, een herstelmassage en andere activiteiten. 

Na de sponsorloop zal het terrein op Skadi worden omgetoverd tot een waar hardloopfestival. Hier zal de prijsuitreiking plaatsvinden en kunt u genieten van een heerlijke paaslunch met familie en vrienden. Daarnaast is er genoeg vermaak voor de rest van de dag. Zo zal er voor het herstel massages worden gegeven en korte yoga klasje met de beste stretch oefeningen voor na het lopen! De yogaklasjes zullen worden gegeven door Yoga Coolhaven. We zullen worden verwend door de Skadiband en de muziektalenten van Codarts met de heerlijkste voorjaarsdeuntjes. Voor kinderen is er een springkussen en natuurlijk  traditioneel paaseieren zoeken (geen maximum leeftijd).

Locaties

Start/finish: RV Nautilus, Prinsemolenpad 5, 3054XM Rotterdam

Hardloopfestival: Skadi Rotterdam, Noorderkanaalweg 20-22, 3037AV Rotterdam

molenlooprotterdam.nl

   You must login to confirm your attendance.

Log in